KeePass2, Backtrace stopped: previous frame identical to this frame

CatOnRug solve, automate, speed up
I just installed keepass2:
sudo su
apt-get update -y && apt-get upgrade -y
apt-get install keepass2 -y
on 2017-07-05-raspbian-jessie and now I got this error message:
pi@raspberrypi:~ $ keepass2 
SendMessage (39845930, 0x112c, 0x4, 0x4)
SendMessage (39845924, 0x101f, (nil), (nil))
SendMessage (0, 0x1203, (nil), 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1204, (nil), 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1203, 0x1, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1204, 0x1, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1203, 0x2, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1204, 0x2, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1203, 0x3, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1204, 0x3, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1203, 0x4, 0x7eaa5930)
SendMessage (0, 0x1204, 0x4, 0x7eaa5930)
SendMessage (39845924, 0x101f, (nil), (nil))
SendMessage (0, 0x1203, (nil), 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1204, (nil), 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1203, 0x1, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1204, 0x1, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1203, 0x2, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1204, 0x2, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1203, 0x3, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1204, 0x3, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1203, 0x4, 0x7eaa65e8)
SendMessage (0, 0x1204, 0x4, 0x7eaa65e8)
* Assertion at mini-codegen.c:807, condition `i == sel' not met

Stacktrace:

  at  <0xffffffff>
  at System.Windows.Forms.TextBoxBase.Draw (System.Drawing.Graphics,System.Drawing.Rectangle) <0x000ab>
  at System.Windows.Forms.TextBoxBase.OnPaintInternal (System.Windows.Forms.PaintEventArgs) <0x00063>
  at System.Windows.Forms.Control.WmPaint (System.Windows.Forms.Message&) <0x0017f>
  at System.Windows.Forms.Control.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00217>
  at System.Windows.Forms.TextBoxBase.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x00313>
  at System.Windows.Forms.RichTextBox.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0001b>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlWindowTarget.OnMessage (System.Windows.Forms.Message&) <0x0002b>
  at System.Windows.Forms.Control/ControlNativeWindow.WndProc (System.Windows.Forms.Message&) <0x0003b>
  at System.Windows.Forms.NativeWindow.WndProc (intptr,System.Windows.Forms.Msg,intptr,intptr) <0x002b7>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.DispatchMessage (System.Windows.Forms.MSG&) <0x00023>
  at System.Windows.Forms.XplatUI.DispatchMessage (System.Windows.Forms.MSG&) <0x0002b>
  at System.Windows.Forms.Application.RunLoop (bool,System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x00ac7>
  at System.Windows.Forms.Application.Run (System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x0005f>
  at System.Windows.Forms.Application.Run (System.Windows.Forms.Form) <0x0002b>
  at KeePass.Program.Main (string[]) <0x00a8f>
  at (wrapper runtime-invoke) .runtime_invoke_void_object (object,intptr,intptr,intptr) <0xffffffff>

Native stacktrace:


Debug info from gdb:

[New LWP 26630]
[New LWP 26629]
[New LWP 26628]
[New LWP 26624]
[Thread debugging using libthread_db enabled]
Using host libthread_db library "/lib/arm-linux-gnueabihf/libthread_db.so.1".
0x76e7aef8 in __libc_waitpid (Cannot access memory at address 0x3
pid=26633, stat_loc=0x7eaa5918, options=0) at ../sysdeps/unix/sysv/linux/waitpid.c:40
40 ../sysdeps/unix/sysv/linux/waitpid.c: No such file or directory.
  Id   Target Id         Frame 
  5    Thread 0x76a1b430 (LWP 26624) "cli" 0x76e78a40 in do_futex_wait (isem=isem@entry=0x3181a4) at ../nptl/sysdeps/unix/sysv/linux/sem_wait.c:48
  4    Thread 0x733ff430 (LWP 26628) "cli" 0x76dec830 in read () at ../sysdeps/unix/syscall-template.S:81
  3    Thread 0x732ff430 (LWP 26629) "cli" 0x76e7a730 in nanosleep () at ../sysdeps/unix/syscall-template.S:81
  2    Thread 0x72fff430 (LWP 26630) "cli" 0x76e78c50 in do_futex_timed_wait (isem=isem@entry=0x317edc, rt=rt@entry=0x72ffecd8) at ../nptl/sysdeps/unix/sysv/linux/sem_timedwait.c:41
* 1    Thread 0x76f8e000 (LWP 26623) "cli" 0x76e7aef8 in __libc_waitpid (Cannot access memory at address 0x3
pid=26633, stat_loc=0x7eaa5918, options=0) at ../sysdeps/unix/sysv/linux/waitpid.c:40

Thread 5 (Thread 0x76a1b430 (LWP 26624)):
#0  0x76e78a40 in do_futex_wait (isem=isem@entry=0x3181a4) at ../nptl/sysdeps/unix/sysv/linux/sem_wait.c:48
#1  0x76e78af4 in __new_sem_wait (sem=0x3181a4) at ../nptl/sysdeps/unix/sysv/linux/sem_wait.c:69
#2  0x00219f98 in mono_sem_wait ()
#3  0x0019091c in ?? ()
Backtrace stopped: previous frame identical to this frame (corrupt stack?)

Thread 4 (Thread 0x733ff430 (LWP 26628)):
#0  0x76dec830 in read () at ../sysdeps/unix/syscall-template.S:81
#1  0x735218c8 in ?? ()
Backtrace stopped: previous frame identical to this frame (corrupt stack?)

Thread 3 (Thread 0x732ff430 (LWP 26629)):
#0  0x76e7a730 in nanosleep () at ../sysdeps/unix/syscall-template.S:81
#1  0x0020e8b0 in ?? ()
Backtrace stopped: previous frame identical to this frame (corrupt stack?)

Thread 2 (Thread 0x72fff430 (LWP 26630)):
#0  0x76e78c50 in do_futex_timed_wait (isem=isem@entry=0x317edc, rt=rt@entry=0x72ffecd8) at ../nptl/sysdeps/unix/sysv/linux/sem_timedwait.c:41
#1  0x76e78d7c in sem_timedwait (sem=0x317edc, abstime=0x72ffed1c) at ../nptl/sysdeps/unix/sysv/linux/sem_timedwait.c:96
#2  0x0021a08c in mono_sem_timedwait ()
#3  0x001790f0 in ?? ()
Backtrace stopped: previous frame identical to this frame (corrupt stack?)

Thread 1 (Thread 0x76f8e000 (LWP 26623)):
Cannot access memory at address 0x3
#0  0x76e7aef8 in __libc_waitpid (pid=26633, stat_loc=0x7eaa5918, options=0) at ../sysdeps/unix/sysv/linux/waitpid.c:40
#1  0x000c0ba4 in ?? ()
Cannot access memory at address 0x3
Backtrace stopped: previous frame identical to this frame (corrupt stack?)

=================================================================
Got a SIGABRT while executing native code. This usually indicates
a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries 
used by your application.
=================================================================

Aborted
This can be fixed by adding another repository:
sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com:80 --recv-keys 3FA7E0328081BFF6A14DA29AA6A19B38D3D831EF
echo "deb http://download.mono-project.com/repo/debian wheezy main" | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/mono-xamarin.list
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
If nothing new has been installed or updated then try:
sudo apt-get dist-upgrade

No comments:

Post a Comment